Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Sparta pojede v poháru do Líšně, na Plzeň čeká Příbram

Do 3. kola českého poháru vstoupí už i pohároví zástupci. Los rozhodl, že obhájce titulu Slavia se utká se Slovanem Velvary, Jablonec pojede na hřiště loňského překvapení soutěže FK Přepeře a na Plzeň čeká loni ještě ligová Příbram. Poměrně těžkého soupeře má i pražská Sparta, která narazí na druhý tým loňského ročníku druhé ligy Líšen. 

Ve 3. kole vstoupí do MOL Cupu pětice elitních klubů, která se představila v kvalifikaci evropských pohárů. Vedle Slavie, Plzně, Sparty a Jablonce tedy zasáhne do hry také Slovácko. Severočeši, tým z Uherského Hradiště nastoupí ve Zbuzanech, hrajících třetí nejvyšší soutěž.

Zbuzany v minulém kole šokovaly vítězstvím 2:1 v Liberci, po němž na lavičce Slovanu skončil trenér Pavel Hoftych. Další prvoligové celky úvodní zápasy domácího poháru zvládly.

Je nám líto, video expirovalo.
Los 3. kola fotbalového Mol Cupu ve zkratce

Ve 3. kole se z týmů hrajících nejvyšší soutěž představí doma pouze Plzeň v souboji s Příbramí a Karviná, která přivítá rovněž druholigovou Chrudim. Zbylá čtrnáctka prvoligistů nastoupí venku.

Úředním hracím termínem 3. kola je středa 22. září. Tři z posledních čtyř ročníků MOL Cupu ovládl úřadující ligový mistr Slavia, v sezoně 2019/20 zvítězila Sparta.

Los 3. kola českého fotbalového poháru MOL Cupu

Vltavín - Baník Ostrava,

Zápy - Hradec Králové,

Velvary - Slavia Praha,

Zbuzany - Slovácko,

Přepeře - Jablonec,

Vlašim - Olomouc,

Dukla Praha - České Budějovice,

Jihlava - Pardubice,

Velké Meziříčí/Opava - Mladá Boleslav,

Třinec - Teplice,

Varnsdorf - Brno,

Líšeň - Sparta Praha,

Prostějov - Bohemians Praha 1905,

Karviná - Chrudim,

Vyškov - Zlín,

Plzeň - Příbram.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články