Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Slavia vstoupí do poháru na Dukle, Spartu čeká zápas s Limberského Domažlicemi

Slavia vstoupí do domácího poháru pražským derby na půdě druholigové Dukly. Obhájce trofeje Slovácko ve 3. kole MOL Cupu přivítá Varnsdorf, finalista uplynulého ročníku Sparta se představí v Domažlicích a lídr prvoligové tabulky Plzeň v Hlučíně.

Je nám líto, video expirovalo.
Slavia vstoupí do poháru derby na Dukle, Plzeň se představí v Hlučíně

Ve 3. kole zasáhne do MOL Cupu zbylá pětice prvoligových klubů. Plzeň, pražské kluby Slavia se Spartou a Slovácko coby účastníci letošní kvalifikace evropských pohárů a Mladá Boleslav jako vítěz ligové nadstavbové skupiny o umístění z minulé sezony.

Nejatraktivnějším zápasem bude souboj aktuálně druhého týmu nejvyšší soutěže Slavie s jedenáctým celkem druhé ligy Duklou. Oba pražské kluby se naposledy utkaly ve 3. kole domácího poháru vloni v lednu a vršovický favorit v Edenu zvítězil hladce 4:1.

Dalším dvěma z hlavních favoritů MOL Cupu přisoudil los třetiligové soupeře. Finalista z minulého ročníku Sparta zavítá do Domažlic, za které hraje bývalý reprezentant David Limberský, a lídr nejvyšší soutěže Plzeň zavítá do Hlučína. Viktoria na stejného protivníka narazí potřetí za posledních šest let.

Na obhájce trofeje Slovácko čeká aktuálně čtvrtý celek druhé ligy Varnsdorf. Doma se z prvoligových klubů představí ještě Jablonec, České Budějovice, Mladá Boleslav, Zlín a Bohemians 1905.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články