Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Sigma začne obhajobu poháru hanáckým derby

Praha - Olomouc začne s obhajobou Poháru České pošty na Hané. Nebude však hrát doma, přivítá ji nováček MSFL Prostějov. Utkání se odehraje ve středu 29. srpna.

V rámci dnešních zápasů nastoupilo také osm druholigových mužstev a všechna postoupila do dalšího dějství. Nejvyšším výsledkem si zajistil cestu dál nováček druhé ligy z Pardubic, jenž zvítězil na půdě divizního Náchoda 7:0.

Jediným týmem druhé nejvyšší soutěže, jenž nezvládl nástrahy prvního pohárového kola, tak zůstal Sokolov, který po sobotní bezbrankové remíze v Praze-Horních Měcholupech neuspěl v penaltovém rozstřelu.

Největším překvapením dnešního programu bylo vyřazení třetiligového Kladna, jež nastoupilo v regionálním derby na půdě Nového Strašecí a dopadlo obdobně jako Sokolov - po remíze 0:0 propadlo v penaltové loterii.

Radost panuje v Kutné Hoře, jejíž tým v souboji dvou divizních nováčků vyhrál 2:0 v Holicích a v druhém kole přivítá velmi atraktivního protivníka v podobě pražské Slavie. Jiný divizní novic ze Svitav nečekaně vysoko přehrál 4:0 Žďár nad Sázavou a odměnou mu bude v příštím pohárovém dějství souboj s prvoligovým nováčkem z Jihlavy.

Dva fotbalisté se dnes blýskli hattrickem - Tomáš Kavka z divizního Vyšehradu a Petr Malata z třetiligových Rosic. Vyšehrad rozstřílel Rokycany 5:1, Rosice přehrály soupeře z Hulína 4:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články