Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Pohár pokračuje 3. kolem, Plzeň narazí na Chomutov

Praha - Porcí deseti zápasů pokračuje třetím kolem fotbalový Pohár České pošty, ale úřadující držitelé trofeje z Olomouce a poražený finalista pražská Sparta se po pondělní vzájemné ligové dohrávce v soutěži představí až později. V akci budou s dalšími šesti ligovými celky Jablonec a Plzeň, které po osmi odehraných kolech vedou tabulku nejvyšší soutěže. Utkání Chomutov - Plzeň sledujte v přímém přenosu od 17:55 na ČT4 a našem webu.

Na fotbalový svátek se chystají divizní Meteor Praha, který přivítá Jablonec, a ambiciózní třetiligový Chomutov, na jehož hřiště zavítají loňští ligoví šampioni z Plzně. Západočeši by letos rádi zaútočili na triumf v poháru, jako se jim to povedlo v roce 2010.

V pohárové soutěži si chtějí spravit chuť liberečtí fotbalisté. Úřadující mistři jsou v lize až šestí s pětibodovou ztrátou na čelo a nyní nechtějí dopustit senzaci na svůj účet v České Lípě, která hraje třetí ligu.

Hradec Králové míří na půdu druholigových Bohemians Praha, Mladá Boleslav do Čáslavi, Baník Ostrava do Třince (MSFL), Slovácko do Kroměříže (MSFL), a druholigový HFK Olomouc vyzve pražskou Duklu.

Obhájce vítězství Sigma třetí kolo odehraje až 10. října v Uničově, termín duelu Viktorie Žižkov s pražskou Spartou zatím nebyl určen. Poslední ligový zástupce Jihlava nastoupí 3. října ve Zlíně. Třetí kolo poháru se ještě hraje na jeden vítězný zápas, od dalšího kola už se bude hrát dvoukolově.

Středeční program 3. kola fotbalového Poháru České pošty:Česká Lípa - Liberec, Jablonec nad Jizerou - Rosice, Meteor Praha VIII - Jablonec nad Nisou, Bohemians Praha - Hradec Králové, Čáslav - Mladá Boleslav, Třinec - Baník Ostrava, Kroměříž - Slovácko, Třebíč - Králův Dvůr, HFK Olomouc - Dukla Praha, Chomutov - Plzeň.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články