Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Klokany zastavily v poháru třetiligové Domažlice

Domažlice - Fotbalisté Bohemians Praha 1905 jako druhý prvoligový tým po Teplicích vypadli z Poháru České pošty už ve 2. kole. Vyřadily je třetiligové Domažlice, aktuálně osmý celek ČFL zvítězil na domácím hřišti 2:1. Naopak Slovácko nezaváhalo proti účastníkovi MSFL a v Břeclavi slavilo postup po výhře 3:0. Jeho dalším soupeřem budou Pardubice.

Vršovičtí Klokani se nechali na západě Čech zaskočit aktivní hrou domácích a už ve 12. minutě poprvé inkasovali po dorážce Bárty. Nedlouho poté pak ještě zachránila brankáře favorizovaných hostů Havránka tyč. Před přestávkou sice Klavík hlavou vyrovnal, ale po změně stran Rada ve velké šanci nedokonal obrat, a tak se příležitosti chopili hosté.

Mužík ještě z přímého kopu trefil jen tyč, v 78. minutě se ale po faulu na něj kopala penalta a Braun už nezaváhal. Bohemians se na vyrovnání nezmohli a po čtyřech ligových porážkách na hřištích soupeřů vyšli naprázdno i v pátém venkovním soutěžním utkání v sezoně. Jiskru čeká ve třetím kole Karviná.

Domažlice - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:1)

Branky: 12. Bárta, 78. Braun z pen. - 35. Klavík. Rozhodčí: Pechanec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Domažlice - Bohemians 1905

Slovácko rozhodlo o vítězství už v prvním poločase. Ve 28. minutě po Valentově centru vstřelil Ondřejka hlavou vedoucí branku a o šest minut později zvýšil Valenta. Po změně stran zachránil domácí tým od většího debaklu několika dobrými zákroky brankář Prokop, devět minut před koncem jej nicméně přesnou hlavičkou překonal Kerbr.

MSK Břeclav - 1. Slovácko 0:3 (0:2)

Branky: 28. a 81. Ondřejka, 34. Valenta. Rozhodčí: Mikel - Gallo, Machálek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Břeclav - Slovácko
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články