Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Baník zničil Valašské Meziříčí 6:0, v rodném městě se trefil i Baroš

V lize to Baníku výrazně drhne, zato v poháru na půdě Valašského Meziříčí se předvedl ve vynikajícím světle. Domácí smetl 6:0, když se čtyřikrát prosadil už v prvním poločase. Ač z Vigantic, ve svém rodném městě se trefil i Milan Baroš, který nastoupil na hřiště po změně stran. Ostrava tak postoupila do čtvrtého kola.

Milan Baroš
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Ostrava v lize sedm kol nevyhrála a v poháru tak nechtěla připustit žádné další trápení. Devátý celek MSFL odolával favoritovi první část úvodního dějství, ale pak do přestávky čtyřikrát kapituloval. Ve 26. minutě po brejku otevřel skóre ranou z hranice vápna Robert Hrubý, v 39. minutě si srazil míč do vlastní sítě Vojtěch Gebert, za další čtyři minuty přidal třetí gól Jakub Šašinka a vzápětí se po kličce brankáři prosadil Dyjan Carlos de Azevedo.

Po zranění se do sestavy nováčka první ligy na poslední půlhodinu vrátil útočník Baroš. Chvíli po jeho příchodu na trávník přidal pátý gól patnáctého týmu ligové tabulky Tomáš Poznar, který proměnil penaltu. Pět minut před koncem se branky dočkal z dorážky i Baroš.

Třetí kolo domácího poháru se dohraje zbylými třemi zápasy v příštím týdnu.

Valašské Meziříčí - Baník Ostrava 0:6 (0:4)

Branky: 26. Hrubý, 39. vlastní Gebert, 43. J. Šašinka, 45. De Azevedo, 67. Poznar z pen., 85. Baroš.
Sestava Ostravy: Šustr - Pazdera (58. Stáňa), Pokorný, Azackij, Granečný - De Azevedo (58. O. Šašinka), Panič, Hrubý, Sus - Poznar, J. Šašinka (58. Baroš). Trenér: Kučera. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články