Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Česká šestnáctka roztočila kolotoč, Německo porazila 4:0

Suverénní vítězství nad velmi silným soupeřem zaznamenala česká fotbalová reprezentace do 16 let. Německo totiž zdolala i ve druhém vzájemném utkání během 3 dnů, tentokrát jednoznačně 4:0. Ve Vlašimi se střelecky prosadilo kvarteto Nováček, Wojatschke, Hložek a Svoboda. 

Česká reprezentace do 16 let
zdroj: repre.fotbal.cz

Ve čtvrtek vyhráli svěřenci trenéra Václava Kotala v Táboře 2:0 po trefách Hložka a Vorlického, na což navázali i v odvetě. Během první půle se trefili Nováček a Wojatschke, po změně stran skórovali Hložek se Svobodou. 

"Jsme rádi, že se nám podařilo zvládnout i druhý duel proti takto silnému soupeři. Podařil se nám vstup do zápasu, kdy jsme z jednoho odraženého míče dali gól ze standardní situace. Pak jsme hru celkem kontrolovali, i když byli Němci silnější na míči. Přesto jsme se jim dokázali vyrovnat a měli jsme nebezpečné protiútoky," hodnotil kouč Kotal.

"Ve druhém poločase, kdy soupeř prostřídal, jsme byli pod větším tlakem, ale po našem prostřídání, kdy jsme se vrátili k nejsilnější možné sestavě, co máme, jsme se opět dokázali prosadit a utkání skončilo výrazným výsledkem, " dodal zkušený stratég.

Je nám líto, video expirovalo.
Česká reprezentace do 16 let deklasovala Německo

Přípravný zápas fotbalistů do 16 let ve Vlašimi:

ČR - Německo 4:0 (2:0)
Branky: 5. Nováček, 14. Wojatschke, 72. Hložek, 78. Svoboda.

Sestava ČR: Mastný - Bartoš (58. Koželuh), Kočí (58. Koudelka), Hellebrand, Kirschner (58. Vorlický) - Nováček - Douďera (66. Pech), Sinu (66. Svoboda), Starý, Wojatschke (75. Šimek) - Toula (66. Hložek), Trenér: Václav Kotal.

Zdroj
ČT sport, fotbal.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články