Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Češi prosázeli na středeční zápas Plzně s Barcelonou už 15 milionů

Praha - Na středeční zápas Viktorie Plzeň s loňským vítězem Ligy mistrů FC Barcelonou už čeští sázkaři prosázeli 15 milionů korun. Netipují ale vítěze, ten je podle nich jasný. A při kurzu 1,05 ku jedné by skoro nic nevyhráli. Proto sázejí hlavně na to, kolik dostane Plzeň gólů a kteří hráči katalánského velkoklubu je vstřelí.

V sázkové kanceláři Fortuny
zdroj: ČT24

Obr proti trpaslíkovi

Podle dosud přijatých sázek válcuje Barcelona tým Plzně už před zápasem. První branku vstřelí Katalánci do 27. minuty, celkově vyhrají 3:0 a rozhodující gól dá Lionel Messi. "Nebavíme se o tom, kdo vyhraje, tam je jednoznačným favoritem Barcelona. Z podhledu sázkařů je to také jednoznačné, 99 procent sázek jde na vítězství Barcelony," informuje Lubomír Ježek, mluvčí Tipsportu. 

I přesto se našlo několik odvážlivců, kteří vsadili na vítězství Plzně. "Přijali jsme sázku 2000 korun na přesný výsledek výhru Plzně jedna nula, kde byl aktuální kurs 150 ku jedné, takže pokud by to vyšlo, tak by sázkař inkasoval výhru 300 tisíc," uvádí Petr Šrain, mluvčí Fortuny. Ještě vyšší kurs je vypsaný na remízu 4:4. Za vsazenou tisícovku by sázkař získal 600 tisíc korun. 

Zázrak má kurs 1500 ku jedné

"Pokud by se někdo ptal, jaký kurs má zázrak, tak můžeme říct, že zázrak má kurs 1500 ku jedné. Protože právě to je kurs, kterým bookmakeři Tipsportu ohodnotili případné vítězství Plzně celkově v lize mistrů," říká Ježek. 

Mnohem větší šanci na výhru ale budou mít fanoušci, kteří si vsadí až v průběhu zápasu. Například na to, kdo vstřelí příští branku, kdo bude házet další aut a nebo kopat roh. Aktuální kurzy se mění v podstatě v průběhu celého zápasu. V momentě, kdy se kopne roh na jedné straně, se automaticky změní kurs na to, kdo bude kopat ten další. 

I kdyby Plzeň v Barceloně neuspěla, stydět se nemusí. Za poslední dva roky tu alespoň čtyři góly dostaly mnohem větší týmy, například Bayern Mnichov, Olympique Lyon nebo londýnský Arsenal.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články