Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Češi pilují přechodovou fázi a studují Island u videa

Praha – Přípravy české fotbalové reprezentace na kvalifikační duel s neporaženým Islandem pokračují. Čeští fotbalisté se věnovali na tréninku především přechodové fázi, ale došlo i na krátký videorozbor islandské obranné fáze. 

Trénink české reprezentace pod dohledem Pavla Vrby
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

"Měli jsme dnes jedno krátké video, kde jsme se zaměřovali na jejich defenzivu a na naši rozehrávku, jak bychom si to představovali," řekl záložník Vladimír Darida. "Další videa nás čekají, budeme se zaměřovat i na jejich konkrétní hráče," dodal. Rozehrávku si reprezentanti vyzkoušeli na dopoledním tréninku na Strahově. Věnovali se hlavně taktickým věcem, pilovali také přechodovou fázi a hráli na dvě branky.

Ve čtvrtek má český celek na Strahově dva uzavřené tréninky. V Praze se bude připravovat do pátku, v sobotu bude mít předzápasový trénink v Plzni, který bude otevřený pro veřejnost. Duel s Islandem se odehraje v Doosan areně v neděli od 20:45 a přímý přenos můžete sledovat na ČT sport a našem webu.

Češi vyhráli všechny tři dosavadní duely kvalifikace - doma s Nizozemskem 2:1, stejným poměrem v Turecku a 4:2 v Kazachstánu. Utkání s Islandem bude přímým soubojem o první místo ve skupině, protože soupeř také neztratil ani bod a díky lepšímu skóre vede tabulku.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentace se na Island připravuje i s debutantem Novákem
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články