Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Černý s Wolfsburgem po prohře 1:3 v Bochumi nebodovali venku pošesté v řadě

Ani napošesté se nepodařilo fotbalistům Wolfsburgu s reprezentačním záložníkem Václavem Černým v německé lize bodovat na půdě soupeře. Ve 13. kole prohráli v Bochumi 1:3 a v neúplné tabulce jsou devátí.

Trenér Niko Kovac předává rady Ridlemu Baku
zdroj: Reuters autor: WOLFGANG RATTAY

Bochumi zařídili dvoubrankový náskok Osterhage s Bernardem. V závěru první půle snížil Svanberg, ale hosté už ztrátu nedotáhli. Naopak domácí pojistku přidal v 87. minutě střídající Antwi-Adjei. Bochum protáhla bundesligovou šňůru bez porážky na pět zápasů a je dvanáctá.

Hoffenheim s českým obráncem Kadeřábkem utrpěl porážku 1:2 v Mönchengladbachu, za který kvůli zranění nenastoupil reprezentační útočník Čvančara. Góly Mönchengladbachu po změně stran vstřelili Pléa z penalty a Ngoumou. Na 1:1 vyrovnal Weghorst. Hoffenheim v lize nevyhrál počtvrté za sebou a je šestý, domácí si polepšili na osmou příčku.

Lipsko doma zdolalo Heidenheim 2:1 a posunulo se na čtvrté místo. Favorita poslal do vedení v 29. minutě Openda z pokutového kopu a za čtvrt hodiny zvýšil Poulsen. V nastavení první půle snížil Gimber, Lipsko si však náskok pohlídalo.

Zápas Bayernu Mnichov s Unionem Berlín byl odložen kvůli přívalům sněhu.

Německá fotbalová liga – 13. kolo:

Bochum – Wolfsburg 3:1 (19. Osterhage, 39. Bernardo, 87. Antwi-Adjei – 45.+1 Svanberg), Lipsko – Heidenheim 2:1 (29. Openda z pen., 44. Poulsen – 45.+2 Gimber), Mönchengladbach – Hoffenheim 2:1 (58. Pléa z pen., 80. Ngoumou – 60. Weghorst),

18:30 Stuttgart – Brémy. Utkání Bayern Mnichov – Union Berlín bylo odloženo kvůli sněhové kalamitě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články