Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Čech už zase trénuje, kdy si znovu zachytá v zápase, není jasné

Petr Čech, kterého v závěru září vyřadilo ze hry zranění zadního stehenního svalu, už je zase v plném tréninku spolu se svými spoluhráči z Arsenalu. Londýnský klub to bez dalších podrobností oznámil na oficiálním webu. Kdy by se mohl český gólman vrátit do branky, zatím není jasné.

Petr Čech se zranil při odkopu
zdroj: Reuters autor: Peter Cziborra

Šestatřicetiletý Čech se zranil 29. září při odkopu na konci prvního poločasu vítězného ligového zápasu proti Watfordu (2:0). Utkání bývalý český reprezentant nedochytal a musel přepustit místo v brance Berndu Lenovi.

Letní posila z Leverkusenu si tak odbyla debut v Premier League, v níž zatím dostával příležitost Čech. Lena naopak kouč Unai Emery určil jako jedničku pro poháry.

Arsenal po vítězství nad Watfordem vyhrál s Lenem v brance na hřišti Karabachu v Evropské lize a pak zvládl i ligové duely s Fulhamem a naposledy v pondělí s Leicesterem. "Kanonýři" se tak vezou na vítězné vlně, v Premier League vyhráli sedmkrát za sebou a společně s poháry už dokonce desetkrát, což se jim naposledy podařilo v roce 2007.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články