Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Čech si s Chelsea zahraje proti Interu Milán

Nyon (Švýcarsko) – V osmifinále Ligy mistrů proti Interu Milán a bývalému kouči Josému Mourinhovi si s fotbalisty Chelsea zahraje brankář Petr Čech. Zaměstnavatel Tomáše Rosického Arsenal změří síly s Portem a dojde i na souboj gigantů mezi Manchesterem United a AC Milán. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském Nyonu. Zápas bude pro Chelsea o to prestižnější, že na lavičce usedne trenér Mourinho, který dovedl londýnský celek ke dvěma anglickým titulům, patří také k nejúspěšnějším koučům v historii klubu.

K anglicko-italskému souboji dojde i mezi Manchesterem United a AC Milán, do jehož sestavy patří Marek Jankulovski. Splnilo se tak přání Davida Beckhama, který bude na jaře hostovat v AC Milán a právě proti svému bývalému celku Manchesteru si chtěl zahrát. Zároveň půjde o duel vítězů Ligy mistrů z let 2007 a 2008.

Na zajímavý souboj se může těšit i Jan Šimák, jehož Stuttgart změří síly s obhájcem trofeje Barcelonou. Jaroslav Plašil s Bordeaux bude hrát proti Olympiakosu Pireus a CSKA Moskva Tomáše Necida čeká Sevilla.

Bayern Mnichov bude v boji o čtvrtfinále hostit Fiorentinu a Real Madrid si zahraje proti Lyonu, odkud v létě koupil jednu ze svých hlavních posil Karima Benzemu.

Los osmifinále LM:

VfB Stuttgart (Šimák) - FC Barcelona, Olympiakos Pireus - Girondins Bordeaux (Plašil), Inter Milán - Chelsea (Čech), Bayern Mnichov - Fiorentina, CSKA Moskva (Necid) - FC Sevilla, Olympique Lyon - Real Madrid, FC Porto - Arsenal (Rosický), AC Milán (Jankulovski) - Manchester United.

Vyřazovací část LM:

Osmifinále: 16. února/24. února - 9. března/17. března. 
Čtvrtfinále: 30. března/31. března - 6. dubna/7. dubna. 
Semifinále: 20. dubna/21. dubna - 27. dubna/28. dubna. 
Finále: 22. května v Madridu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články