Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Čech se na hřišti znovu potkal s Drogbou, po utkání byl spokojenější

San Jose – Petr Čech se během tréninkového turné v Americe znovu na hřišti potkal se svým dlouholetým spoluhráčem z Chelsea. Didier Drogba nastoupil za výběr zámořské MLS a Čecha jednou překonal. Nakonec se ale mohl radovat Čechův Arsenal, jenž vyhrál 2:1.

Didier Drogba překonává Petra Čecha
zdroj: USA Today Sports

Čech se už v úvodní desetiminutovce duelu blýskl zákrokem proti Giovanimu Dos Santosovi a krátce nato se jeho tým dostal do vedení. V jedenácté minutě otevřel skóre Kostaričan Joel Campbell z pokutového kopu po faulu na svou osobu.

O vyrovnání se postaral krátce před přestávkou osmatřicetiletý Drogba. Útočník z Pobřeží slonoviny, jenž hraje od loňska za Montreal, překonal bývalého parťáka Čecha na třetí pokus. Jeho první střelu český gólman kryl, při dorážce zachránila na brankové čáře letní posila Rob Holding, ale poté už se Drogba nemýlil.

O vítězství anglického vicemistra rozhodl devatenáctiletý útočník Chuba Akpom, jenž tři minuty před koncem doklepl do branky přihrávku Nacha Monreala.

Výběr MLS prohrál v exhibičním utkání s hosty z Evropy poprvé od roku 2013, kdy nestačil na AS Řím. V minulých dvou letech hvězdy zámořské ligy zvítězily nad Bayernem Mnichov a Tottenhamem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články