Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Čech debutoval za Arsenal, od Evertonu dostal gól

Singapur - Petr Čech poprvé po příchodu z Chelsea nastoupil za Arsenal. Reprezentační brankář ve finále přípravného turnaje v Singapuru dostal od Evertonu jeden gól a slavil výhru "Kanonýrů" 3:1.

Ilustrační foto

"První zápas a výhra, navíc hned vítězství v turnaji, takže jsem maximálně spokojený. Podali jsme velice dobrý týmový výkon a zaslouženě jsme vyhráli. I se svým výkonem jsem spokojen," řekl Čech.

Při středeční výhře 4:0 nad domácím výběrem Singapuru nebyl ani na lavičce, dnes ale podle očekávání nechyběl v zahajovací sestavě a předvedl dva dobré zákroky: na konci první půle vytáhl Naismithovu hlavičku na břevno, krátce po změně stran zase zlikvidoval Garbuttův dalekonosný pokus.

Až čtvrt hodiny před koncem Čecha překonal Barkley povedenou střelou do horního rohu. V té době už ale Arsenal vedl 3:0 po gólech Walcotta, Cazorly a Özila.

Čech zamířil do londýnského celku na konci června, kdy po 11 letech opustil městského rivala Chelsea. Druhý český hráč v Arsenalu Tomáš Rosický do Singapuru neodcestoval. Kapitán národního týmu má zraněné koleno a nestihne úvod sezony.

Je nám líto, video expirovalo.
Petr Čech: Obavy nemám, ale jsem na to zvědavý
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články