Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Cassano z AC Milán prý prodělal mozkovou příhodu

Milán - Italský fotbalový útočník Antonio Cassano z AC Milán podle agentury ANSA prodělal o víkendu mozkovou příhodu. Po sobotním ligovém zápase na hřišti AS Řím měl devětadvacetiletý hráč problémy s řečí, viděním i hybností a byl hospitalizován. Vedení italského mistra spekulace médií o mrtvici nepotvrdilo a uvedlo, že čeká na výsledky dalších testů.

Antonio Cassano
zdroj: Isifa/EPA autor: Matteo Bazzi

"Kolující zprávy s hypotetickou diagnózou nemohou být považovány za pravdivé, neboť nepocházejí z oficiálních lékařských zdrojů," uvedl klub v prohlášení, v němž rovněž konstatoval, že se hráčův stav zlepšuje. Fotbalistův agent prohlásil, že s Cassanem dnes mluvil a italský reprezentant prý vypadal normálně.

Mužstvo AC bez něj odletělo do Běloruska k utkání Ligy mistrů s Borisovem. "Chceme odehrát dobrý zápas i pro něj. Doufám, že bude co nejdříve zpátky," řekl trenér Massimiliano Allegri. "Určitě se zotaví a všechno bude dobré," uvedl viceprezident klubu Adriano Galliani. Cassano před měsícem pomohl AC jedním gólem k vítězství 2:0 nad Plzní. V sobotu proti AS Řím nastoupil na poslední čtvrthodinu.

Cassano není jediným fotbalistou, který má v poslední době podobné zdravotní problémy. Medializovaný byl zejména případ hráče Chotěbuzi Martina Fenina. Ten musel být hospitalizován s krevní sraženinou na mozku, poté, co vypadl z okna ve druhém patře. Fenin prozatím pozastavil kariéru a nastoupil léčbu, která by ho měla zbavit závislosti na antidepresivech.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články