Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Casemiro v závěru spasil United, Manchester se ve čtvrtfinále FA Cupu střetne s Liverpoolem

Liverpool si tři dny po zisku trofeje v anglickém Ligovém poháru zajistil postup do čtvrtfinále i v Anglickém poháru. Soupeř pražské Sparty v nadcházejícím osmifinále Evropské ligy porazil díky brankám mladíků Southampton 3:0 a jeho dalším soupeřem bude Manchester United.

Amad Diallo slaví s Casemirem
zdroj: Reuters autor: Jason Cairnduff

Tým trenéra Jürgena Kloppa poslal těsně před přestávkou do vedení premiérovou trefou osmnáctiletý Lewis Koumas. V závěru výhru pojistil dvěma góly stejně starý Jayden Danns, který se trefil v 73. a 88. minutě. Na Spartě se Reds představí za týden ve čtvrtek, ještě předtím je čeká v sobotu v lize Nottingham.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřihy osmifinálových utkání FA Cupu

Manchesteru United zajistil postup do čtvrtfinále gól Brazilce Casemira, jehož trefa z 89. minuty rozhodla o výhře 1:0 nad Nottinghamem. Chelsea přestřílela Leeds 3:2, vítězství Blues zařídil Conor Gallagher v 90. minutě. Wolverhampton udolal díky trefě Maria Leminy už z druhé minuty Brighton 1:0.

Zbývající čtvrtfinálové dvojice tvoří Wolverhampton – Coventry, Chelsea – Leicester a Manchester City – Newcastle. O semifinále se bude hrát 16. a 17. března.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články