Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Bývalý rozhodčí Krula míří do sekretariátu Sparty

Praha - Bývalý prvoligový rozhodčí Josef Krula, který naposledy působil jako sekretář komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky, má namířeno do pražské Sparty. Krula by měl nastoupit do oddělení mezinárodního sekretariátu letenského klubu, kde bude spolupracovat s Rudolfem Baťou. Krulův příchod na Spartu má být dotažen během února. "O Josefu Krulovi uvažujeme do pozice pracovníka mezinárodního sekretariátu," potvrdil tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Fotbalisté Sparty
zdroj: ISIFA

Sparta údajně uvažovala o tom, že svůj mezinárodní úsek posílí současným generálním sekretářem FAČR Rudolfem Řepkou, který prý nabídku odmítl, či Petrem Fouskem, Řepkovým předchůdcem. Volba sparťanského vedení nakonec padla na Krulu, který v nejvyšší soutěži před lety vzbudil pozornost několika kontroverzními verdikty, například Žižkov fatálně poškodil v prosinci 1999 právě v utkání se Spartou.

Krula naposledy působil jako sekretář komise rozhodčích, kde ale v září skončil stejně jako její šéf Luděk Macela. "Pro nás jsou prioritou jeho zkušenosti na mezinárodní scéně a pracovní schopnosti. O nich na Spartě přesvědčil už v době, kdy na Letné pomáhal organizovat některé zápasy Evropské ligy," řekl Kasík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články