Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bundesligový Wolfsburg údajně chce získat Rosického

Wolfsburg - O kapitána české fotbalové reprezentace Tomáše Rosického se údajně vážně zajímá bundesligový Wolfsburg a především jeho trenér Felix Magath. Třicetiletý ofenzivní záložník by se tak po pěti letech mohl vrátit zpět do německé ligy, odkud do londýnského Arsenalu přišel. Podle deníku Bild už předloňský mistr o přestupu Rosického začal jednat s hráčovým agentem Pavlem Paskou, ten to ovšem popřel.

Tomáš Rosický
zdroj: ČTK

Wolfsburgu vstup do aktuální bundesligové sezóny příliš nevyšel a se dvěma porážkami ze tří zápasů je v tabulce až jedenáctý. Proto v minulých dnech posílil mimo jiné o řeckého stopera Sotiriose Kyrgiakose z Liverpoolu a poohlíží se po posile do středu zálohy, kde hledá náhradu za Brazilce Diega. Bývalá hvězda Brém Diego má totiž s Magathem dlouhodobé spory, v sezóně ještě nenastoupil a momentálně jedná o angažmá s Atléticem Madrid a Galatarasayem.

Rosický byl v letech 2001 až 2006 v německé soutěži hvězdou Dortmundu, s nímž získal v roce 2002 mistrovský titul. Před pěti lety odešel do Arsenalu, nadějně rozjetou kariéru ale zbrzdilo vleklé zranění podkolenní šlachy. Ve středu však Rosický pomohl londýnskému klubu přes Udine do Ligy mistrů a po nedávných odchodech Cesca Fábregase do Barcelony a Samira Nasriho do Manchesteru City se spíše očekává, že Rosický bude základním stavebním kamenem nové zálohy Arsenalu.

Zdroj
Bild

Hlavní zprávy

Nejčtenější články