Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Budoucnost Jankulovského je stále nejasná

Ostrava - Osud bývalého fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského je stále ve hvězdách. Čtyřiatřicetiletý levý obránce pokračuje v rehabilitaci po vážném zranění levého kolena a zatím se nerozhodl, kam se po skončení angažmá v AC Milán budou ubírat jeho další kroky. Jankulovskému po šesti letech na San Siru vypršela smlouva. S klubem se rozloučil ziskem premiérového titulu, byť i kvůli zranění kolena se na trávníku od března neobjevil. Ostravský odchovanec dal najevo, že by se rád vrátil do Baníku, nevyloučil však přitom ani konec kariéry.

Představitelé slezského klubu jsou s fotbalistou v dlouhodobém kontaktu. Situace se však zatím nevyjasnila, i když podle dřívějších informací mohl nastat posun už koncem června.

"Platí setrvalý stav. My jsme s Markem v telefonickém kontaktu, ale nic nového není. On minimálně do konce prázdnin zůstává na regeneraci v Miláně. Jsme domluveni, že si znovu koncem měsíce zavoláme. Uvidíme, v jaké kondici po dlouhé rehabilitaci bude a jaké bude mít další plány," řekl předseda představenstva ostravského klubu Jakub Kahoun.

Člen bronzového týmu z mistrovství Evropy 2004 opustí Itálii po jedenácti letech. Během nich prošel týmy Neapole, Udine a nakonec AC Milán, se kterým před čtyřmi lety slavil i triumf v Lize mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články