Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Budínský pokračuje v Karviné, podepsal smlouvu na tři roky

Karviná – Ofenzivní záložník Lukáš Budínský, jenž se velkou měrou zasloužil o historický postup Karviné do nejvyšší soutěže, trvale přestoupil do kádru celku ze severu Moravy. Čtyřiadvacetiletý odchovanec vršovických Bohemians, jimž doposud patřil, podepsal s prvoligovým nováčkem smlouvu na tři roky.

Budínský nastoupil v karvinském dresu do osmačtyřiceti utkání Fotbalové národní ligy, ve kterých si připsal devatenáct přesných zásahů. Během postupové sezony byl nejlepším střelcem mužstva a zaznamenal také nejvyšší množství finálních přihrávek.

"Budínský byl jeden z pilířů týmu a výrazně se podílel na postupu," prohlásil trenér Jozef Weber. Karviná i se staronovou akvizicí v sestavě sehrála přípravné utkání s ukrajinským týmem Karvaty Lvov. Za vydatného deště kvalitnímu soupeři podlehla 1:3. "Doufám, že se nám podaří navázat na postup a že nebudeme v lize jenom do počtu," uvedl Budínský.

Je nám líto, video expirovalo.
Budínský zůstává v Karviné

Přípravné fotbalové utkání:

Karviná - Karpaty Lvov 1:3 (1:1)

Branky: 43. Dreksa - 45. Kljoc, 74. Lodrij, 81. Čačua.

Sestava Karviné: Pindroch - Janečka, Dreksa, Toml, Eismann - Okleštěk, Šisler, Budínský, Zelený - Voltr, Jurčo. Trenér: Weber.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články