Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Brněnský Zavadil se vrátí nejdříve v zimě, končit ale nehodlá

Brno – Minimálně do zimy se budou muset fotbalisté Brna obejít bez svého kapitána Pavla Zavadila. Zkušený záložník musí v příštím týdnu na operaci křížového vazu a léčba si vyžádá delší dobu. Brzy osmatřicetiletý záložník Zbrojovky však kariéru ukončovat nechce a plánuje návrat na prvoligový trávník.

Pavel Zavadil
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"Nebalím to, mám chuť se vrátit. Udělám vše pro to, aby to bylo co nejdřív," uvedl Zavadil, který zranění utrpěl před deseti dny v ligovém utkání v Teplicích po střetu s obráncem Admirem Ljevakovičem. Paradoxně to byl jeho jubilejní 200. zápas v lize.

Rozsah zranění potvrdilo vyšetření. "Příští týden jej čeká operace a náhrada vazu. Pokud vše půjde dobře, bude nachystán na zimní přípravu," upřesnil klubový lékař Šimon Ondruš.

Zavadil v domácí nejvyšší soutěži vstřelil 22 branek, za Brno hraje od léta 2012. Nastupoval také za Olomouc, Drnovice, Spartu, Příbram a Ostravu. Působil i ve Švédsku a v Izraeli. Příznivcům Zbrojovky slíbil, že o návrat na trávník se popere. "Fanouškům bych chtěl poděkovat za choreo a vzkazy, které mi poslali. Udělalo mi to radost a dodalo další sílu," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články