Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Brémy s Gebre Selassiem deklasovaly Hoffenheim

Berlín - Fotbalisté Werderu Brémy s reprezentačním obráncem Theodorem Gebre Selassiem zvítězili v německé lize na hřišti Hoffenheimu jasně 4:1. Hattrickem se blýskl rakouský útočník Marko Arnautovic. 

Utkání Brémy - Düsseldorf
zdroj: Getty Images

Brémám už v úvodní půlhodině zařídili dvoubrankový náskok Prödl s Arnautovicem. Pět minut po pauze snížil Salihovič, ale závěr patřil hostům. Jejich šestou ligovou výhru v sezoně pojistil hrdina zápasu Arnautovic góly v 73. a 79. minutě.

Werder, který v minulém bundesligovém kole paradoxně inkasoval stejný domácí debakl 1:4 od Leverkusenu, se v tabulce posunul na osmé místo. Šestnáctý Hoffenheim prohrál počtvrté za sebou a tlak na trenéra Markuse Babbela opět stoupl.

Patnáctý Wolfsburg s Janem Polákem v záloze doma remizoval 1:1 s devátým Hamburkem a potřetí za sebou nezvítězil. Hosty poslal do vedení v 26. minutě Beister, za "vlky" odpověděl v 68. minutě Kjaer.

Na stadionu svého bývalého klubu si nemohl zahrát reprezentant Petr Jiráček, který v týdnu absolvoval oboustrannou operaci třísel. Jeho spoluhráč, brankář Jaroslav Drobný, zůstal znovu jen na lavičce HSV. Na straně domácích zase chyběl Václav Pilař, zotavující se po operaci kolena.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články