Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Brazílie remizovala s Nigérií. Neymar odkulhal v úvodu, Olayinka nastoupil v závěru

Také ve druhém přípravném utkání v reprezentační pauze si fotbalisté Brazílie připsali nerozhodný výsledek s africkým soupeřem, tentokrát s Nigérií 1:1. Zápas nedohrála největší hvězda "kanárků" Neymar, který odkulhal ze hřiště už ve 12. minutě se zraněným levým stehnem. Slávista Peter Olayinka nastoupil při debutu v národním týmu v 89. minutě.

Utkání Brazílie - Nigérie
zdroj: REUTERS autor: Feline Lim

Sedmadvacetiletý Neymar odehrál ve čtvrtek proti Senegalu (1:1) sté reprezentační utkání a stal se sedmým brazilským fotbalistou, který to dokázal. V neděli ho ale už krátce po zahájení duelu musel vystřídat Philippe Coutinho.

Nigerijci v poločase vedli po brance Johna Ariba, který nebojácně vběhl do vápna, obhodil si stopera Marquinhose a prostřelil gólmana Edersona. Ve 48. minutě vyrovnal Casemiro, jenž zblízka doklepl do sítě míč odražený od břevna.

Brazilci po červencovém triumfu na Copě América ještě nezvítězili. Ve třech ze čtyř přípravných střetnutí remizovali a s Peru prohráli.

Slováci remizovali s Paraguayí

Argentina bez potrestaného Lionela Messiho rozstřílela Ekvádor 6:1 a proti jihoamerickému soupeři si zahráli také Slováci. Tým českého kouče Pavla Hapala remizoval v Bratislavě s Paraguayí 1:1.

Přípravné fotbalové utkání:

Singapur: Brazílie - Nigérie 1:1 (0:1)
Branky:
48. Casemiro - 35. Aribo.

Elche: Argentina - Ekvádor 6:1 (3:0)
Branky:
20. Alario, 27. vlastní Espinoza, 32. Paredes z pen., 66. Pezzella, 82. Domínguez, 86. Ocampos - 49. Mena.

Bratislava: Slovensko - Paraguay 1:1 (0:0)
Branky:
59. Boženík - 85. Romero.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články