Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Brankář Zlámal podepíše s Udine pětiletou smlouvu

Udine (Itálie) - Fotbalový brankář Zdeněk Zlámal definitivně přestupuje ze Slovanu Liberec do italského klubu Udinese Calcio. Podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest International je přestup dojednán, hráč ve středu podepíše v novém působišti pětiletý kontrakt. Zlámal už absolvoval v Itálii i zdravotní prohlídku. Výše kontraktu nebyla oznámena, ale podle odhadů by mohl Liberec zbohatnout o čtyřicet milionů korun.

"Všechno je domluveno, ráno Zdeněk podepíše pětiletou smlouvu," oznámil Zíka. Zlámala si Italové vyhlédli jako náhradu za případný odchod současné jedničky Samira Handanoviče, jenž by mohl odejít do některého z movitějších klubů.

Třiadvacetiletý Zlámal, který má na kontě 66 startů v domácí nejvyšší soutěži, se stal čtvrtým českým hráčem v italské lize. Za AC Milán hraje Marek Jankulovski, který také kdysi začínal v Udine, za Juventus obránce Zdeněk Grygera a v Sienně působí záložník Lukáš Jarolím. V Udine již také hráli Tomášové Zápotočný a Sivok, ale ti již nastupují v Turecku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články