Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Brankář Lejsal: Tak ostudný zápas jsem v kariéře nezažil

Brno - Brankář brněnských fotbalistů Martin Lejsal v dohrávce 7. kola s pražskou Spartou pětkrát inkasoval a přiznal, že na tři trefy soupeře z prvního poločasu neměl. Naproti tomu si trochu vyčítal oba góly po změně stran. Výsledek 0:5 označil za ostudný a prohlásil, že takový zápas zažil poprvé v kariéře. "Myslím, že 0:5 je ostudný výsledek, a hodně mě to mrzí," řekl Lejsal. "Spartě dnes spadlo do mojí sítě úplně všechno. Všechny branky byly nádherně kopnuté. I když také se štěstím," řekl Lejsal.

Míč lovil ze sítě hned po prvním útoku soupeře. "Pochopitelně ale po tak rychle inkasovaném gólu zápas pokračuje dál. Měli jsme před sebou dalších devadesát minut. Klidně jsme mohli výsledek otočit. Měli jsme také šance, ale bohužel jsme je nedali," dodal.

Tři góly z prvního poločasu byly podle něj těžko chytatelné. Spíše jej mrzely branky Kucky a Sionka po změně stran. "Kucku jsem neustál a také branka Sionka byla chytatelná," uznal Lejsal.

Ve druhém poločase mu ale připadalo, že už spoluhráči jen čekají na konec zápasu. "Což se nesmí stát. Bohužel jsme to položili, druhý poločas byl z naší strany hodně špatný. Nejdeme každou minutou za vítězstvím. Chtělo to vůli, srdíčko a bojovat, abychom zlomili nepřízeň štěstěny. Což jsme neměli," dodal brněnský brankář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články