Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Brabec ze Sparty do Anderlechtu nezamíří. Kluby se na přestupu nedohodly

Praha – Po postupové trefě proti Sönderjyske se nechal slyšet, že dal dost možná poslední gól za Spartu. Stoper Jakub Brabec však podle všeho nakonec v pražském klubu zůstane. Letenští se podle fotbalistova agenta Ondřeje Chovance nedomluvili s Anderlechtem na přestupu. 

"Největší problém byl, že Anderlecht v daný moment přestal víceméně komunikovat, nebo čekal, jestli prodá ještě jednoho ze stoperů. To se zřejmě nepodařilo a tím pádem to nedopadlo," řekl Chovanec.

Podle majitele Sparty Daniela Křetínského by však Brabec přece jenom mohl ještě v létě odejít. "Kromě Anderlechtu má zájem i jiný klub a Jakub má chuť získat zahraniční zkušenost. Bránit mu nebudeme. Bude se to řešit v následujících hodinách," uvedl Křetínský.

V poslední době Brabec kvůli jednáním s Anderlechtem vypadl ze základní sestavy Sparty, ve čtvrteční odvetě 4. předkola Evropské ligy se Sönderjyske jako náhradník rozhodl gólem v 85. minutě o domácí výhře 3:2 a postupu do skupiny.

Sparťanský odchovanec v první lize odehrál zatím 90 utkání a vstřelil šest branek, působil také na Žižkově a v Brně. Na kontě má jeden start za reprezentaci.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články