Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Brabce v Ankaragücü zřejmě zastoupí Rajnoch

Praha - Mladoboleslavský fotbalista Jan Rajnoch se může stát hráčem tureckého Ankaragücü, odkud přestoupil do pražské Sparty Erich Brabec. Zatímco ještě před pár dny nebylo pro Brabce v Ankaragücü místo a klub se rozhodl prodat ho do Sparty, nyní opět shání nějakého fotbalistu v Česku. Údajně i proto, že se mu nepodařilo získat Ricarda Costu z Wolfsburgu. Klub tak před koncem přestupního termínu hledá defenzivní hráče. Už získal Kamerunce Geremiho či Slováka Saparu, které dnes oficiálně představí.

"Honza v sobotu odletěl do Turecka, kde jedná o angažmá. Klub pro něj má připravenou smlouvu na 3,5 roku. Nejdříve však musí dojít k dohodě mezi kluby. Jasno bude brzy, neboť v Turecku končí v pondělí přestupní termín," uvedl hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Pro Rajnocha by mohla mluvit jeho univerzálnost, v poslední době v Mladé Boleslavi často hrál dokonce na postu defenzivního záložníka. Devětadvacetiletý Rajnoch vyrůstal ve Spartě, ale celou dospělou kariéru strávil mimo Letnou. Působil v Mladé Boleslavi, Xaverově, Bohemians Praha a Slovácku, odkud se vrátil do středočeského klubu. Loňské jaro strávil v německé Chotěbuzi. V první lize dosud odehrál 171 utkání a vstřelil 24 branek, na svém kontě má také čtyři reprezentační starty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články