Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Bouřlivák Balotelli dostal v Brescii výpověď

Mario Balotelli se v Brescii příliš dlouho neohřál. Natožpak, že by si zahrál. Fotbalový rebel dostal v tamním klubu, za který hrají také Češi Aleš Matějů a Jaromír Zmrhal, po necelém roce výpověď. Vedení italského celku se rozhodlo rozvázat s kontroverzním útočníkem smlouvu, jež měla platit ještě na dva roky. Šéf posledního týmu italské ligy Massimo Cellino o tom hráče vyrozuměl písemně a podle médií pověřil klubové právníky, aby záležitost vyřídili.

Prezident Brescie Massimo Cellino a Mario Balotelli
zdroj: AP autor: Filippo Venezia

Balotelli se podle vyjádření klubu vrátil po koronavirové pauze k týmu ve špatném fyzickém stavu a opakovaně nedorazil na trénink. Měl také údajně vážný konflikt s Cellinem, který už minulý týden vyjádřil lítost, že útočníka s pověstí skandalisty angažoval.

"Myslel jsem si, že se bude v klubu ze svého domovského města cítit dobře, ale mýlil jsem se. Mario žije podle vlastních pravidel. Člověk mu něco řekne a on udělá pravý opak," řekl šéf posledního klubu tabulky italské ligy.

Šestatřicetinásobný italský reprezentant naproti tomu požaduje po svém zaměstnavateli odškodnění ve výši 400 000 eur (10,7 milionu korun) a tvrdí, že mu klub neumožnil trénovat.

Devětadvacetiletý Balotelli v minulosti hrál za Inter i AC Milán, Manchester City, Liverpool, Nice či Marseille. Po návratu z Francie podepsal s týmem nováčka Serie A Brescií tříletou smlouvu a stihl odehrát 19 zápasů a vstřelit pět gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články