Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Bouře v kabině Baníku. Po vyřazení z poháru padaly pokuty

Ostrava – Po překvapivém vyřazení z domácího poháru s divizním Rýmařovem dostanou fotbalisté Baníku Ostrava od vedení klubu pokuty. Ke změnám dojde také v rámci složení kádru týmu. Nespecifikovaná částka půjde podle ostravského klubu na rozvoj klubové mládeže a charitativní účely.

Zklamaný Jiří Pavlenka
zdroj: ČT sport

Baník po mizerném výkonu ve čtvrtek podlehl o tři soutěže níž hrajícímu Rýmařovu 3:4. Rozzuření fanoušci z některých hráčů po utkání přímo na hřišti dokonce strhali dresy a záložník Marek Šichor údajně ve strkanici dostal i pěstí.

"Čtvrteční výkon našeho týmu byl bohužel ostudný a je pro klub jasným signálem ke konkrétním opatřením ve sportovním úseku. Na návrh trenéra a se souhlasem týmu byl udělen finanční postih, zároveň dojde k přeřazení některých hráčů do juniorského celku," uvedl klub v prohlášení. Výši pokuty ani jména hráčů, kterých se přeřazení týká, však neuvedl.

V nejbližší době by měli mužstvo posílit dva až tři zkušení hráči. Ostravě se nevede ani v lize, kde je po pěti kolech s jedním bodem poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisty Baníku po prohře s Rýmařovem napadli na ploše vlastní fanoušci
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články