Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bosančič už opět patří Liberci. Na severu Čech se upsal na rok a půl

Praha – Návrat Miloše Bosančiče do Liberce je hotov. Osmadvacetiletý srbský fotbalista, který severočeskému celku pomohl v roce 2012 k mistrovskému titulu, podepsal se Slovanem smlouvu na rok a půl s opcí.

Bosančič působil v Liberci v letech 2009 až 2012 a v české nejvyšší soutěži odehrál 72 zápasů a nastřílel 13 branek. Ze Slovanu poté odešel do korejského Kjongnamu a poté působil v Crvené Zvezdě Bělehrad, čínském Chang-čou a naposledy v thajském celku Tero Sasana.

"Získáváme hráče, který může našemu týmu dodat nadstavbu, která nám na podzim chyběla. Musíme sladit jeho schopnosti s dovednostmi týmu tak, aby byl nejen platným, ale troufnu si říct i rozdílovým hráčem," uvedl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

Bosančič byl s Libercem od začátku zimní přípravy a na soustředění ve Španělsku zasáhl do všech tří zápasů. "V posledních měsících měl herní i kondiční výpadek, který ještě musí odstranit. Vidím na něm ale velikou chuť pracovat a toto manko smazat," prohlásil Nezmar.

"Dlouho jsem nehrál. Naposledy jsem nastupoval v Thajsku, ale tam skončila liga před třemi a půl měsíci. Do toho jsem měl také nějaké zdravotní problémy, takže jsem chtěl vědět, jak na tom jsem. Nechtěl jsem jen přijít do Liberce a být tu k ničemu," přidal Bosančič, kterého na jaře čeká s Libercem boj o záchranu. Slovan od pásma sestupu dělí pouhé dva body.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články