Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Bosák s Táborským perlili v éteru, ale nevěděli o tom

Praha – Do zlatého fondu nechtěné televizní zábavy se vedle živého vstupu Luboše Rosího zařadil vtipný dialog mezi komentátorem ČT Jaromírem Bosákem a bývalým fotbalistou Miroslavem Táborským. Jejich rozhovor o poločasové přestávce duelu Mladá Boelslav – Slavia se totiž nedopatřením dostal přímo do vysílání. "Trénujou voni vůbec střelbu? Třeba jí maj zakázanou od doktora, nebo já nevim," například zaperlil Bosák, jehož však celé nedopatření mrzí.

"Nedovedu si představit, kdybychom bývali řešili nějaké soukromé rodinné problémy," řekl Bosák serveru iDnes.cz s tím, že nikdo mu za jeho neformální rozhovor, který zazněl v éteru, nevyčinil. "Hlavní problém byl v tom, že jsme si s Táborským řekli některé informace, které nemám ověřené," dodal Bosák v narážce na smlouvu Lukáše Jarolíma.

"Věřím, že podobný únik soukromého rozhovoru se už opakovat nebude," uvedl komentátor. A šéf sportovní redakce ČT stojí za ním. "Na Jaromírovi mě zajímá jeho komentátorský výkon a ten byl výborný," řekl webu Týden.cz Ota Černý s tím, že žádný trest Bosákovi nehrozí. Byť by se mohla podobná situace opakovat, Černý rozhodně nebude svým podřízeným nakazovat, jak mají mezi sebou rozmlouvat. "Proč by se o poločase, když nejsou ve vysílání, nemohli normálně bavit mezi sebou?"

V rozhovoru, jenž zazněl na webu Tipovani.cz, přišla vedle hry Slavie ("Takhle se hraje o záchranu v Boleslavi?") na přetřes i Sparta ("Ta hraje mizerně, ale tou silou.") nebo nový kouč Liberce ("Ty vole, Rada deset bodů. Čtyři zápasy, deset bodů.").

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články