Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Bořil: Gólu Alonsa jsme v obraně mohli zabránit

Možná to byl právě on, kdo byl ze slávistických hráčů nejblíže vstřelení gólu. Ani Jan Bořil však brankáře Chelsea Kepu Arrizabalagu nepřekonal a Slavie doma prohrála 0:1. Bořil po utkání přiznal, že jeho šance byla velká, a připustil také svou vinu na inkasované brance.

Jan Bořil
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

"Jenom škoda, že to tam nepadlo, zasloužili jsme si to, celý zápas jsme dřeli, napadali. Ukázali jsme, že na Chelsea umíme a že se nemusíme ničeho bát," řekl Bořil.

"Odehráli jsme parádní zápas. Vyrovnali jsme se Chelsea. Měli jsme několik vyložených šancí, ale to i Chelsea. Hráli jsme nahoru dolů. Nikomu nejde nic vytknout. Udělali jsme jednu chybičku a Chelsea ji potrestala. Mrzí nás to," litoval rodák z Nymburka.

Na gólu Marcose Alonsa z 86. minuty přiznal část viny. "Nejdřív jsme tam blbě ztratili balon a pak ten centr. Z mého pohledu to byl jednoduchý centr, že jsme ho mohli odbránit. Byl tam levý bek Alonso, nevím, jak se tam dostal. Jak chyba vzadu, tak hlavně moje chyba, že jsem nechal odcentrovat Williana. Půl na půl," konstatoval Bořil.

Chelsea prý Slavii ničím nepřekvapila vyjma elitního útočníka Edena Hazarda, jenž do utkání naskočil z lavičky v 59. minutě. "Asi je z jiné planety, udržel každý balon a udělal tam tři hráče, to mě asi překvapilo. Jinak jsme byli rovnocenným soupeřem," prohlásil krajní bek.

Už v neděli čeká svěřence Jindřicha Trpišovského v domácí soutěži derby se Spartou. "Zbylo nám na ni hodně sil. Jako jsme se těšili na Chelsea, tak se těšíme i na derby. Hrajeme doma. Únava jde stranou. Žádnou únavu nepociťujeme," konstatoval Bořil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články