Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Boleslav zahájí cestu za obhajobou poháru se Zápy, Spartu čekají Budějovice

Praha – Jaké dvojice se střetnou ve 3. kole poháru Mol Cup? To už je v současnosti jasné. Los určil, že obhájce z Mladé Boleslavi začne na hřišti třetiligových Záp. Mistrovská Plzeň se utká s jiným účastníkem třetí nejvyšší soutěže Hlučínem, Spartu čekají druholigové České Budějovice.

V osudí už chyběly ligové celky Příbrami a Teplic, a tak nasazenou šestnáctku doplnili loňští účastníci nejvyšší soutěže Baník Ostrava a Sigma Olomouc. Mezi nenasazenými týmy bylo sedm účastníků Fotbalové národní ligy a devět týmů z ČFL a MSFL.

Mladá Boleslav zavítá do Záp, které v předchozích dvou kolech vyřadily po výhrách 2:1 Chrastavu a Sokolov. Stejně postupoval i Hlučín přes Rýmařov a Frýdek-Místek. Nyní se pokusí překvapit Plzeň, kterou čeká před zápasem cesta dlouhá 470 kilometrů.

Pouze čtyři nasazené celky se představí v domácím prostředí. Kromě Karviné, Slovácka a Sigmy Olomouc je to také Sparta, které sice vyzve nepříjemné České Budějovice, ale vyhne se cestování.

Oficiální hrací termín 3. kola je 21. září.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta ve 3. kole poháru narazí na Budějovice, Boleslav vyzvou Zápy

Los 3. kola českého fotbalového poháru MOL Cupu:

Litoměřicko - Baník Ostrava, Hlučín - Viktoria Plzeň, Zápy - Mladá Boleslav, Králův Dvůr - Jablonec, Tachov - Zlín, Velké Meziříčí - Dukla Praha, Písek - Liberec, Chrudim - Slavia, Hulín - Bohemians Praha 1905, Sparta Praha - České Budějovice, Vlašim - Hradec Králové, Pardubice - Jihlava, Karviná - Prostějov, Slovácko - Opava, Sigma Olomouc - Táborsko, Ústí nad Labem - Zbrojovka Brno.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články