Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Boleslav porazila Příbram, tabulku vede Olomouc

Mladá Boleslav - Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v utkání čtvrtého ligového kola Příbram hladce 3:0 a připravili jí první porážku v nové sezoně. Svěřenci Karla Stannera si zajistili premiérovou domácí výhru v tomto ročníku už během úvodního dějství, kdy zasadili zoufale hrajícím hostům všechny tři góly. Postupně se trefili Mendy, Fabián a Australan Bulut, který oslavil první trefu v české lize.

Do čela tabulky se dostala Olomouc, která oproti minulému utkání s Příbramí ukázala lepší produktivitu a z tlaku proti Ústí nad Labem vytěžila tři branky. Za výhrou tým nasměroval gólem v první půli Petr, v závěru pak při snaze Ústí o vyrovnání rozhodli Šultes s Vašíčkem. Olomouc dosud neprohrála.

Trenér Ústí Svatopluk Habanec přiznal, že jeho svěřenci neměli proti Olomouci šanci. "Soupeř byl nad naše síly. V první půli jsme celkem vzdorovali. Pak jsme ale v útoku dvě šance nevyřešili dobře. Kdybychom dali branku, mohli jsme domácí znervóznit. Naopak jsme inkasovali a druhá půle byla jasně v režii domácích," hodnotil Habanec zápas na tiskové konferenci.

Až pět minut před koncem dnes zachránili remízu v severočeském derby na hřišti Liberce jablonečtí fotbalisté. Domácí od 40. minuty vedli po brance Papouška, v 85. minutě vyrovnal střídající Piták a postaral se tak o to, že Jablonec po pěti prohraných zápasech v Liberci konečně alespoň dokázal bodovat.

Oba rivalové ale po 33. severočeském derby příliš jásat nemohli, Liberec se ani ve čtvrtém zápase sezony nedočkali výhry, Jablonec z posledních tří duelů získal jen dva body a oba celky se krčí až ve druhé polovině tabulky.

Výsledky 4. kola Gambrinus ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články