Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Bohemians vítají Zbrojovku. Oba chtějí přerušit neslavné série

Praha - V dohrávce 14. ligového kola proti sobě stojí dva týmy, které na tom výsledkově nejsou vůbec dobře. Domácí Bohemians podlehli ve všech třech posledních zápasech, Brno dokonce ve všech pěti a je v tabulce až předposlední. Obě mužstva potřebují své série porážek přetnout. Utkání budeme od 18:40 sledovat v textovém on-line přenosu.

Radost hráčů Bohemians 1905
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

"Pět kol jsme nebodovali, prohráli jsme však hlavně se soupeři z vyšších pater tabulky. Naším cílem je nelichotivou sérii ukončit bodovým ziskem, kterým se chceme posunout ke klidnějšímu středu tabulky," řekl brněnský trenér Václav Kotal. Věří, že se jeho svěřencům povede na hřišti Bohemians vyhrát poprvé od roku 2002, kdy Brno vybojovalo jediné vítězství z posledních devíti vzájemných zápasů v Praze. 

  • "Věřím, že se s návratem tvůrce naší hry Zavadila zlepšíme. Bohemians jsou na tom podobně jako my, v posledních třech kolech vyšli naprázdno a mají velkou motivaci doma uspět. Předností našeho soupeře je důraz v osobních soubojích, který se pokusíme eliminovat stejnými zbraněmi," uvedl Kotal.

Bohemians se sice poslední zápasy nepovedly výsledkově, ale herně dokázali navázat na vydařený úvod sezony. Proti silným soupeřům se nevedlo obraně, a to i kvůli zdravotním problémům Ericha Brabce. Zkušený hráč zřejmě nebude k dispozici ani proti Brnu. "Michal Šmíd a David Bartek začali trénovat, s Erichem Brabcem ještě uvidíme," podotkl trenér Roman Pivarník.

"V Mladé Boleslavi jsme odehráli výborný zápas, ale s nepříznivým výsledkem pro nás. Tlak je vždycky. Doma musíme tento zápas s Brnem o šest bodů zvládnout," dodal trenér Bohemians, jehož svěřenci v posledních čtyřech domácích zápasech vždy kopali penaltu a Josef Jindřišek ji vždy proměnil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články