Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Bílkův asistent odchází za Haškem

Praha – U české fotbalové reprezentace skončil po dvou letech asistent trenéra Luděk Klusáček. Přijal nabídku spolupracovat s Ivanem Haškem v dubajském klubu Al Ahlí, kde mu dělal asistenta už v roce 2009, než se Hašek stal předsedou fotbalového svazu. "Luděk Klusáček se rozhodl přijmout nabídku a pracovat v klubu. Je to jeho volba, nezbývá nám než mu poděkovat za dva roky práce a popřát mu hodně štěstí na novém působišti," uvedl manažer reprezentace Vladimír Šmicer s tím, že náhrada za Klusáčka se hledat nebude. "Úkoly, které plnil, rozdělíme mezi ostatní členy realizačního týmu," dodal Šmicer.

Reprezentační kouč Michal Bílek využíval čtyřiačtyřicetiletého bývalého ligového fotbalistu především na kondiční přípravu mužstva a sledování soupeřů. "Luděk patřil k platným členům realizačního týmu. Ale rozhodl se jít vlastní cestou a my musíme na jeho volbu reagovat. Dokážeme z vlastních zdrojů nahradit jeho práci. Veškeré poznatky mi pochopitelně předal," uvedl Bílek. 

Realizační tým národního týmu se přesto rozroste o nového člena. Bílek bude využívat služeb Luďka Bernáta, který se specializuje na pořizování videozáznamů hry soupeřů a jejich následný rozbor. Se svazem spolupracuje již delší dobu a naposledy byl s týmem do 21 let na mistrovství Evropy v Dánsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články