Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Bílek má důvěru, reprezentaci asi pomůže Poborský

Praha – Vedení Fotbalové asociace České republiky rozhodlo, že Michal Bílek zůstane trenérem reprezentace a ve funkci podpořilo i manažera Vladimíra Šmicra, stejně jako celý realizační tým. Výkonný výbor ale chystá jiná opatření, s nimiž seznámí veřejnost v pondělí. Po dnešní schůzce to uvedl mluvčí asociace Jaroslav Kolář. Místopředsedové Dalibor Kučera, Jindřich Rajchl a Dušan Svoboda, kteří jsou po odchodu předsedy Ivana Haška faktickými šéfy asociace, se sešli společně s Bílkem a Šmicrem, aby rozebrali další osud národního týmu. Projednávali také analýzu, kterou jim předložil po porážce 0:3 od Norska reprezentační manažer Šmicer.

Trenér reprezentace Michal Bílek
zdroj: ČTK autor: Stanislav Peška

Žádné odvolávání z funkcí se ale podle očekávání nekonalo. "Manažer národního týmu Vladimír Šmicer, trenér Michal Bílek i ostatní členové realizačního týmu mají plnou důvěru vedení asociace," oznámil Kolář, podle kterého dnešní schůzkou jednání o budoucnosti reprezentace nekončí. Tři nejvyšší funkcionáři chtějí probrat další opatření ještě se svými kolegy z výkonného výboru.

"Místopředsedové teď budou informovat ostatní členy výkonného výboru o průběhu jednání a možných opatřeních, která by měla zajistit, že nedojde k opakování výkonu a přístupu mužstva k utkání v Norsku. O přijatých opatřeních bude veřejnost informována na tiskové konferenci v pondělí 22. srpna," uvedl Kolář.

Spekuluje se, že jedním z opatření by mohlo být užší propojení národního týmu s výkonným výborem, o což se dříve staral Ivan Hašek. Roli zástupce svazového vedení u týmu by měl zastávat člen výkonného výboru Karel Poborský, který už dříve u týmu působil v nynější Šmicrově funkci.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články