Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Bez Chorého, zato s Řezníčkem. Olomoučtí zahájili přípravu

Přípravu před jarní částí sezony začali olomoučtí fotbalisté. Překvapení dosavadního průběhu soutěže přišlo o útočníka Tomáše Chorého. Jeho místo však již zastoupil hostující Jakub Řezníček.

Příprava olomouckých fotbalistů
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Až na rošádu dvou útočníků je v mužstvu Sigmy zatím relativní klid. Trenér Václav Jílek si do širšího kádru stáhl z hostování mladé obránce Michala Surzyna (Pardubice), Jana Kotouče (Vítkovice) a útočníka Jakuba Yunise (Katovice).

Do přípravy nastoupili z dorostu také gólman Denis Gröger, obránce Lukáš Neuer, záložníci Jiří Sláma, Ondřej Zmrzlý a útočníci Pavel Zifčák s Tomášem Zlatohlávkem.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté Olomouce začali přípravu na jaro už s Řezníčkem

Pryč jsou vedle Chorého ještě Michal Obročník, Zdeněk Linhart a Antonio Romero, kterým skončilo hostování. Stoper Jan Štěrba odešel na čtrnáctidenní zkoušku do Karviné, do druholigového Třince zamířil na hostování Lukáš Buchvaldek a obránce Aleš Škerle po zdravotních problémech ukončil kariéru a stal se vedoucím mužstva.

"Po transferu Chorého žádné větší změny neočekáváme. Kádr se jistě nějak bude vyvíjet a průběžně k nějakým pohybům dojde, ale pro nás je důležité, abychom udrželi současný kádr pohromadě," řekl sportovní ředitel klubu Ladislav Minář.

Olomouc nastoupí k prvnímu přípravnému dvojzápasu příští sobotu proti třetiligovým týmům Hlučína a Prostějova. V únoru vyrazí na soustředění do Turecka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články