Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Taneční sport 2024

Betis nevystrašil Mladou Boleslav, Atlético rozhodlo ve Vigu až v poslední minutě

Žádnou paniku v Mladé Boleslaví, s níž se střetne v Konferenční lize, nevyvolal výsledek Betisu Sevilla v 7. kole španělské ligy. V něm budoucí soupeř středočeského celku jen remizoval 1:1 na hřišti posledního celku tabulky Las Palmas. Atlético Madrid, které se v Lize mistrů střetne se Spartou, rozhodlo zápas na stadionu Celty Vigo až v 90. minutě, kdy se trefil Álvarez.

Radost hráčů Betisu Sevilla
zdroj: EFE autor: Jose Manuel Vidal

Atlético se díky výhře naladili na nedělní derby s Realem a připravili Vigu první domácí porážku v sezoně. V tabulce je madridský celek třetí dva body za Realem a šest za vedoucí Barcelonou.

Betis prohrával od deváté minuty, kdy se prosadil Alberto Moleiro. Hosté ale ještě v prvním poločase srovnali zásluhou branky Giovaniho Lo Celsa ve třetí minutě nastavení. Po přestávce už branka nepadla, Las Palmas tak ani na sedmý pokus nedokázal zvítězit.

Celek z ostrova Gran Canaria má s bilancí tří remíz a čtyř porážek na dvacáté příčce ztrátu bodu na předposlední Getafe, které vedle Las Palmas už jako jediné v La Lize také čeká na první výhru. Betis, jenž ani ve třetím utkání venku nevyhrál, je jedenáctý.

Španělská fotbalová liga – 7. kolo:

Espaňol Barcelona – Villarreal 1:2 (45.+1 Jofre - 45.+6 a 63. Pérez), Las Palmas – Betis Sevilla 1:1 (9. Moleiro – 45.+3 Lo Celso), Celta Vigo - Atlético Madrid 0:1 (90. Álvarez).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články