Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Benfica dala Drobnému čtyři góly a postoupila

Lisabon - Fotbalisté Benfiky Lisabon jsou prvním účastníkem osmifinále Evropské ligy. V odvetě 3. kola doma porazili Herthu Berlín jasně 4:0 a po remíze 1:1 z úvodního zápasu snadno postoupili. Hertě nepomohl ani český brankář Jaroslav Drobný, který před druhým inkasovaným gólem podběhl centr od Di Maríi a paraguayský útočník skóroval do prázdné branky. Zbývající odvetná utkání 3. kola se hrají ve čtvrtek. Informace najdete také na serevru fotbalživě.cz.

Hertha přijela do Lisabonu bez větších ambicí, neboť jejím hlavním cílem je záchrana v německé lize, kde jí patří poslední příčka. Přesto nastoupila v téměř nejsilnější sestavě i s brankářem Drobným, ovšem bez stopera Romana Hubníka.

Benfica, která prožívá jednu z nejvydařenějších sezon za poslední roky, však bez větších obtíží kráčela za postupem. Skóre otevřel záložník Aimar a po změně stran potvrdil roli nejlepšího střelce týmu dvěma zásahy Cardozo.

"Benfica byla minimálně o třídu lepší. Nám nic nevycházelo. Znovu jsme ukázali svou horší tvář," uvedl po utkání kapitán Herthy Arne Friedrich. "Alespoň se teď můžeme stoprocentně soustředit na ligu," snažil se na porážce najít pozitivum trenér Friedhelm Funkel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články