Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bellingham byl znovu spasitelem Realu, v nastavení rozhodl utkání s Getafe

Tato posila se Realu skutečně vyplácí. Jude Bellingham zajistil Madridu další výhru ve španělské lize, když ve čtvrtém kole rozhodl vyrovnaný zápas s Getafe a gólem v 95. minutě upravil na 2:1. Po příchodu z Dortmundu skóroval zatím pokaždé, navíc zaznamenal už třetí vítěznou branku a na kontě má celkem pět zásahů.

Jude Bellingham v dresu Realu Madrid
zdroj: Reuters autor: Violeta Santos Moura

Poprvé si Bellingham vychutnal radost ze vstřelené branky na rekonstruovaném stadionu San Bernabéu, kde se Real představil po úvodních třech zápasech na hřištích soupeřů.

Jeho madridský rival se ujal vedení v 11. minutě, kdy hosté využili chybu v rozehrávce "bílého baletu" a Mayoral skóroval po kličce brankáři Kepovi.

O vyrovnání se zasloužil v úvodu druhého poločasu Joselu, k němuž se dostal míč po Modričově centru na malé vápno. Real se tlačil za čtvrtou výhrou, na střely na branku vyhrál 12:2.

Dalšího gólu se ale dočkal až v nastavení, kdy brankář Soria vyrazil Vázquezovu střelu před sebe a dobíhající Bellingham rozhodl. V samém závěru ještě mohl zvýšit Rodrygo, ale trefil břevno.

Soupeř pražské Sparty v základní skupině Evropské ligy Betis Sevilla doma porazil Vallecano 1:0 brankou Williana Josého z 53. minuty.

Jednatřicetiletý brazilský útočník dal v úvodních čtyřech ligových zápasech tři branky. Betis si připsal druhou výhru, v neúplné tabulce je šestý.

Španělská fotbalová liga – 4. kolo:

Cádiz – Villarreal 3:1 (30. z pen. a 50. Machís, 18. Ramos - 10. Sörloth), Almería – Vigo 2:3 (54. Akieme, 68. Arribas - 24. Núňez, 33. Larsen, 87. Swedberg), San Sebastian – Granada 5:3 (9. a 44. Kubo, 59. Zubimendi, 67. Barrenetxea, 76. vlastní Bosch – 36. vlastní Le Normand, 83. Boyé, 90.+9 Zaragoza), Real Madrid – Getafe 2:1 (47. Joselu, 90.+5 Bellingham - 11. Mayoral), Alavés – Valencie 1:0 (6. vlastní Özkacar), Betis – Vallecano 1:0 (53. Willian José).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články