Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Bednář po historií zatíženém utkání: Smekám před fanoušky

Praha - Z Romana Bednáře se stal tradiční žolík, který svému klubu pomáhá ve svízelných situacích. To však nebyl případ utkání s Mladou Boleslaví, kdy jeho branka jen měnila stav na konečných 4:1. Zápas, který se odehrál uprostřed oslav 120 let klubu, si Bednář užil a po závěrečném hvizdu zdůraznil svou radost z toho, že hosté Spartě nepokazili historické výročí.

"Před zápasem jsme si s klukama dělali legraci, že když hodně chcete, aby se něco povedlo, tak se to často zaškobrtne. Což se nakonec i stalo," řekl Bednář k brance mladoboleslavského Zahustela z 26. minuty. "Ale klobouk dolů před všemi, že jsme to zase dokázali otočit a nakonec jsme mohli přidat ještě další branky," dodal.

Sparta na trefu hostujícího celku zareagovala těsně před přestávkou, kdy vyrovnal Krejčí a ve druhém poločase dokonali obrat Costa s Hušbauerem a v samotném závěru střídající Bednář. "Někdy mám pocit, že musíme dát gól, abychom vůbec začali hrát. Nebo spíš jeden dostat, protože to nás taky nakopne. Prostě k tomu, abychom se chytili, potřebujeme, aby v zápase padnul nějaký gól, a je jedno na jakou stranu," přidal Bednář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Mladá Boleslav

Slavnostní atmosféra na Letné útočníka nadchla. "Bylo to fantastický, každý, kdo má Spartu v srdci, si to musel užít. Kluci (fanoušci) připravili super choreo. Smekám před nimi, protože včera, když jsme trénovali, tak jsem viděl, jak to připravovali a dá to hodně práce," uvedl Bednář.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články