Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Bednář je zraněný, na sraz reprezentace ale dorazí

Praha - Útočník West Bromwiche a české reprezentace Roman Bednář si před nedělním utkáním anglické Premier League proti Liverpoolu poranil achilovku, na úterním srazu národního týmu by však chybět neměl. Netuší však, jestli bude schopen nastoupit o týden později do kvalifikačního utkání o ME 2012 s Litvou.

"Na sraz dorazím, ale zda budu moci hrát, ještě netuším. Vypadá to ale, že bych snad mohl být v pořádku," sdělil Bednář. I manažer reprezentace Vladimír Šmicer počítá s tím, že Bednář bude v pořádku. "Přijede. Mělo by to být jen menší zranění. Věříme, že nám pomůže," řekl Šmicer.

Bednářova možná neúčast by znamenala problém pro kouče Michala Bílka, který útočníka zkoušel v poslední přípravě s Lotyšskem. Bednář se za důvěru odvděčil premiérovým gólem v národním dresu a kvalitním výkonem.

V nominaci na Litvu jsou ještě další tři útočníci Milan Baroš, Tomáš Necid a Martin Fenin. Mezi náhradníky, kteří by mohli Bednáře případně nahradit, je jablonecké duo David Lafata, Tomáš Pekhart nebo Lukáš Magera z Temešváru.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články