Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Beckham se vrátil na trávník AC Milán

Řím - Anglický fotbalista David Beckham má za sebou úspěšnou obnovenou premiéru v AC Milán. Čtyřiatřicetiletý záložník, který stejně jako loni bude na jaře v Miláně hostovat z Los Angeles Galaxy, přispěl v 18. kole k výhře svého mužstva 5:2 nad Janovem. Milán zůstal na druhém místě tabulky osm bodů za městským rivalem Interem, jenž vyhrál 1:0 ve Veroně nad Chievem.

Beckham nastoupil hned v prvním zápasu za AC v základní sestavě a do 75. minuty, než ho vystřídal Marek Jankulovski, mohl svým staronovým spoluhráčům gratulovat k pěti gólům. Dva z nich padly z penalt, a to ještě jeden pokutový kop Ronaldinho neproměnil.

Brazilský záložník kopal první penaltu už ve 14. minutě, ale gólman Amelia jeho střelu k tyči vystihl. Milánské o deset minut později vytrestal gólem Sculli, ale domácí ještě do poločasu skóre otočili. Postaral se o to i Ronaldinho, který se v 32. minutě postavil k dalšímu pokutovému kopu a tentokrát už střelou k druhé tyči nedal Ameliovi šanci.


Krátce nato pak vstřelil vedoucí gól Milána dorážkou Thiago, a když během první čtvrthodiny druhé půle přidal další dvě branky Borriello, bylo prakticky rozhodnuto. Třetí penaltu domácích proměnil v 74. minutě Huntelaar, pět minut nato kosmeticky upravil výsledek Suazo.

Ronaldinho
zdroj: ČTK/AP autor: AP Photo
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články