Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Bayern v kombinované sestavě s Freiburgem pouze remizoval

Freiburg - Fotbalisté Bayernu Mnichov v generálce na páteční Superpohár proti Chelsea v Praze ztratili první body v sezoně. V předehrávce 4. kola bundesligy v kombinované sestavě remizovali 1:1 ve Freiburgu.

Freiburg - Bayern
zdroj: ČTK

Právě kvůli nahuštěnému programu udělal trenér Bayernu Pep Guardiola oproti sobotnímu vítěznému duelu s Norimberkem sedm změn v sestavě. V základní jedenáctce chyběli například kapitán Philipp Lahm, špílmachr Franck Ribéry nebo Nizozemec Arjen Robben.

Nicméně i "B-tým" Bayernu se dostal do vedení jako první. O úvodní gól utkání se ve 33. minutě postaral švýcarský reprezentant Xherdan Shaqiri. V průběhu druhého poločasu poslal Guardiola na trávník Lahma i Ribéryho, ale paradoxně v silnější sestavě Bayern inkasoval.

O vyrovnání týmu, který má údajně v nejbližších dnech posílit český reprezentant Vladimír Darida, se čtyři minuty před koncem řádné hrací doby zasloužil prvním bundesligovým gólem Nicolas Höfler.

Freiburg sice uhrál s jasným favoritem cennou remízu, nicméně se ziskem dvou bodů ze čtyř zápasů je čtrnáctý. Bayern se dostal po 29. ligovém utkání bez porážky za sebou do čela tabulky, ovšem o víkendu ho mohou tři týmy předstihnout.

Německá fotbalová liga - 4. kolo:

Freiburg - Bayern Mnichov 1:1 (86. Höfler - 33. Shaqiri).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články