Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Bayern Mnichov podlehl Leverkusenu a už nevévodí Bundeslize

Překvapivé klopýtnutí. Bayern Mnichov ve 25. kole německé ligy podlehl v Leverkusenu 1:2 a přišel o první místo v tabulce, na kterém ho vystřídal Dortmund. Dvěma penaltami rozhodl Palacios. Adam Hložek do utkání naskočil v 84. minutě. Patrika Schicka stále trápí potíže s třísly, kvůli kterým odřekl účast na nadcházejícím reprezentačním srazu.

Bayer Leverkusen – Bayern Mnichov
zdroj: ČTK/DPA

Bavorský klub šel do vedení po trefě Kimmicha. Pak byl ale v 53. a 71. minutě dvakrát v pokutovém území faulován Adli a obě nařízené penalty proměnil Palacios. Adli v obou případech dostal od rozhodčího nejprve žlutou kartu za simulování, ale VAR verdikt změnil.

Po čtyřech zápasech bez vítězství fotbalisté Unionu Berlín porazili Frankfurt 2:0 a vystřídali Lipsko na třetím místě. Výhru domácího týmu zařídili góly ve druhém poločase kapitán Khedira a střídající Behrens. 

Eintracht utrpěl čtyři dny po vyřazení z Ligy mistrů po porážce 0:3 v Neapoli další nezdar. V domácí soutěži nevyhrál počtvrté za sebou.

Freiburg remizoval v Mohuči 1:1. Klub z Černého lesa se v 55. minutě dostal do vedení zásluhou Doana. V šesté minutě nastavení vyrovnal nejlepší střelec domácích Onisiwo. Oba kluby prodloužily své série bez prohry na šest utkání. Freiburg vystřídal na čtvrtém místě Lipsko. Mohuč na pohárové příčky ztrácí tři body.

Výsledky 25. kola německé fotbalové ligy

Union Berlín – Eintracht Frankfurt 2:0 (53. Khedira, 75. Behrens), Leverkusen – Bayern Mnichov 2:1 (55. a 73. Palacios obě z pen. – 22. Kimmich), Mohuč - Freiburg 1:1 (90.+6 Inisiwo - 55. Doan).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články