Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Baroše operovali, léčba zraněného nártu se protáhne

Praha - Reprezentační útočník Milan Baroš se v Mnichově podrobil operaci nártu, který si poranil v říjnu v utkání Galatasaraye Istanbul. Konzervativní léčba nešla podle plánu. Bez fotbalu by měl být Baroš dalších šest týdnů. Informoval o tom server tn.cz. Osmadvacetiletý hráč se zranil už 25. října při derby s Fenerbahce. Po konzultaci s německým lékařem Hansem-Wilhelmem Müllerem-Wohlfahrtem bylo rozhodnuto, že český kanonýr na operační sál nemusí a hovořilo se o tom, že na konci kalendářního roku by se Baroš mohl vrátit do hry.

Fotoperlička
zdroj: ČTK

Galatasaray možná angažuje dalšího útočníka

Když nejlepší střelec mistrovství Evropy v roce 2004 zkusil lehce trénovat, pociťoval prý v levém nártu při běhu stále bolest a Müller-Wohlfahrt tentokrát už zvolil operaci. "Milan podstoupil chirurgický zákrok, protože bylo potřeba bolavé místo zpevnit. Ty zlomené kůstky nesrostly dobře, proto jsme se rozhodli pro operaci," uvedl Barošův manažer Pavel Paska.

Prodloužení Barošovy absence možná vedení Galatasaraye v lednovém přestupním termínu přiměje k angažování dalšího útočníka. Turecký velkoklub nyní spoléhá jen na Shabaniho Nondu s Kaderem Keitou a potřebuje svoji ofenzivní sestavu rozšířit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články