Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Volejbalový magazín

Barcelona zničila Valladolid, Raphinha se blýskl hattrickem

Fotbalisté Barcelony rozstříleli ve čtvrtém kole španělské fotbalové ligy Valladolid 7:0. Nejvíce se na velké výhře podílel Raphinha, a to hned třemi góly. Připsal si tak první hattrick v profesionální kariéře. Adam Hložek odehrál celý zápas za Espaňol a podílel se tak na výhře 2:1 nad Vallecanem. 

Raphinha v souboji
zdroj: REUTERS autor: Bruna Casas

Barcelona vyhrála předchozí tři utkání shodně 2:1, dnes se ale o výsledek strachovat nemusela. Raphinha otevřel skóre ve 20. minutě, kdy si naběhl na centr za obranu a přesně zakončil. Takřka totožným způsobem se vzápětí prosadil i kanonýr Lewandowski, s čtyřmi zásahy nejlepší střelec soutěže.

Ještě do pauzy skóroval po rohu Koundé a po změně stran zkompletoval Raphinha premiérový hattrick v profesionální kariéře. V závěru přidali další branky Torres a Olmo, jenž se prosadil i ve druhém zápase po přestupu z Lipska. Oběma na gól přihrál Raphinha.

Trenér Hans-Dieter Flick vyhrál první čtyři ligové duely na lavičce katalánského velkoklubu, což se podařilo naposledy Ernestu Valverdemu v sezoně 2017/18.

Druhý barcelonský klub Espaňol dokázal zásluhou Romera bleskově zareagovat na Garcíův vedoucí gól ze čtvrté minuty a duel dlouho směřoval k remíze. Až v šesté minutě nastavení se prosadil z dorážky po rohu Véliz. Espaňol se tak v tabulce se čtyřmi body dotáhl na Vallecano. Král potřetí za sebou odehrál celé utkání.

Atlético Madrid zvítězilo 1:0 v Bilbau, udrželo neporazitelnost a posunulo se na druhé místo neúplné tabulky. Ve druhé minutě nastavení rozhodl Correa.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články