Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Barcelona vyhrála v Bilbau a na druhý Real má náskok devíti bodů

Barcelona ve 25. kole španělské ligy zvítězila na hřišti Athleticu Bilbao 1:0. O branku se postaral v nastavení prvního poločasu Brazilec Raphinha. Bilbao v závěru srovnalo, ale videorozhodčí gól neuznal kvůli ruce Muniaína. Katalánci mají na druhý Real Madrid v čele devítibodový náskok.

Radost fotbalistů Barcelony
zdroj: AP autor: Alvaro Barrientos

San Sebastian pouze remizoval na hřišti Mallorky 1:1 a po čtvrté ztrátě za sebou nevyužil šanci jít na třetí místo. Baskický klub vyhrál jediný ze sedmi posledních zápasů.

Real Sociedad šel sice do vedení už ve třetí minutě zásluhou Fernándeze, ale po pauze vyrovnal I Kang-in. Na výhru San Sebastian čeká pět soutěžních zápasů, ve čtvrtek prohrál na hřišti AS Řím úvodní duel osmifinále Evropské ligy.

Šestý Villarreal doma remizoval s pátým Betisem Sevilla 1:1. Hostující "Béticos" se dostali do vedení v 38. minutě po gólu svého nejlepšího střelce Iglesiase, který se tak v sezoně dostal na 11 branek. Domácí vyrovnali gólem Pinoa z 55. minuty.

Výsledky 25. kola španělské fotbalové ligy

Mallorca - San Sebastian 1:1 (50. I Kang-in - 3. Fernández), FC Sevilla - Almería 2:1 (45.+2 Ocampos, 73. Lamela - 2. Akieme), Villarreal - Betis 1:1 (55. Pino - 38. Iglesias), Bilbao - FC Barcelona 0:1 (45.+1 Raphinha).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články