Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Barcelona si zastřílela proti Betisu, trefil se i Félix a Cancelo

Barcelona v 5. kole španělské ligy porazila Betis Sevilla 5:0. Poprvé se v dresu katalánského klubu trefili Portugalci Joao Félix a Joao Cancelo. Betis, soupeř pražské Sparty v základní skupině Evropské ligy, prohrál podruhé v sezoně.

Raphinha z Barcelony
zdroj: Reuters autor: Albert Gea

Kanonádu úřadujícího mistra odstartoval Joao Félix v 25. minutě. Zpracoval si Romeův centr, obešel brankáře Silvu a z úhlu zakončil do prázdné branky. Ještě do poločasu zvýšil třetím ligovým gólem v sezoně Lewandowski a na lídra tabulky střelců Bellinghama ztrácí dvě branky.

Ve druhém poločase zvýšil na 3:0 Torres z přímého kopu, čtvrtý gól Barcelony přidal Raphinha a skóre uzavřel devět minut před koncem Cancelo, který zasekávačkou oklamal obránce Mirandu a přízemní střelou nedal Silvovi šanci.

Valencie doma porazila Atlético Madrid 3:0 po dvou brankách Dura a jedné Guerry a uspěla nad ním poprvé od roku 2014. Atlético za týden čeká derby s Realem Madrid.

Španělská fotbalová liga – 5. kolo:

Vallecano – Alavés 2:0 (43. Palazón z pen., 82. De Frutos), Bilbao – Cádiz 3:0 (66. Guruzeta, 68. Villalibre, 90.+1 I. Williams), Valencie – Atlético Madrid 3:0 (5. a 34. Duro, 54. Guerra), Celta Vigo – Mallorca 0:1 (85. Muriqi), FC Barcelona – Betis Sevilla 5:0 (25. Joao Félix, 32. Lewandowski, 62. Torres, 66. Raphinha, 81. Cancelo).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články